The Fans

Wednesday, April 14, 2010

Hani's wedding

Ahad baru ni, 11th April 2010 i ikut konvoi pergi Hani's Wedding dekat Kota Tinggi. Ada 13 buah kereta semuanya. Jauh juga la, dalam lebih kurang 3 jam setengah pergi. Sbb biasa lah, dah konvoi banyak kereta kan. Tapi balik hanya 2 jam je. Sebab nya? Kami balik sebuah kereta je. Yang lain, semua singgah Desaru #_# I sedih gila tak dapat ikut mereka pergi Desaru sbb i ada demo dengan sv on Monday dan juga i ada presentation untuk project Data Comm. Tapi i singgah juga Desaru, tengok pantai and hotel tempat mereka stay. Sangat cantik ok. Rugi tak ikut. Dah la Pre- Grad Dinner cancel. Aish. Macam- macam. Kawan ramai pon, tapi if tak support each other nak buat apa kan? Layak ke dipanggil kwn mcm tu? Tak patut.

Lagi tambah sedih dan terkilan i bila pagi isnin tu i pergi bilik sv i, dia tak ada. Padahal dia dah janji dengan i. I called her like berjuta kali *tipu berjuta*, tapi tak dapat reach her line. Rasa macam nak maki je time tu. Nasib baik la i sabar je.

Ok, now mari kita tonton gambar upacara.


Selamat Pengantin Baru Hani&Fitri. Congrats.
Ada lagi separuh boys dekat luar yang tak mahu masuk. Super panas.
Menggedixxx ('-_-)




Hah. Berangan.



The girls yang pergi.
Opss. Terkantoi pula. Paparazzi terlalu ramai ikut i :P

No comments: