The Fans

Tuesday, April 27, 2010

Fikir sendiri la. Malas nak cakap banyak.

Kenapa dalam movie or novel, semua lelaki macam sweet je? Macam sopan, penyanyang, gentlemen. Tapi realiti? Psycho. Ada ke patut kaki naik ke kepala? Aish. Ni jenis tak ada otak la ni. Kesian kot, budak tu ko buat macam tu. Lelaki sekarang ni dah makin pupus ke jenis yang boleh bertindak mengikut fikiran dan akal yang waras? Perempuan ni dijadikan dari tulang rusuk yang dekat dengan hati untuk disayangi, dicintai. Bukan dekat dengan kaki untuk dipijak- pijak atau dekat dengan kepala untuk disanjungi. Faham?

Berdasarkan cerita Adamaya, i classified lelaki kepada dua jenis je; satu yang gentlemen, sweet and caring; and satu lagi Psychotic!!

No comments: