The Fans

Tuesday, April 27, 2010

Moral of the story: Sila buat back- up file

Kenapa semua ni berlaku pada i? Seriously tak dapat terima hakikat.

Before ni i ada banyak kali cerita pasal i pergi jumpa sv nak buat demo, sbb tak buat demo lagi kan? Banyak kali kan? Tapi dia tak ada kat bilik. So pagi tadi i pergi la jumpa dia sbb nak buat demo tu. Sebelum pergi buat demo tu, i check dulu system i. And i dengan pandai nya ter-delete satu file ni yg pada i mmg tak ada kaitan langsung dengan system i. Ok, mmg tak ada kaitan pon.

Then bila i nak run the sytem je, unable to run. wth. Jangan main- main dengan i. I dah try recover balik semua, pon still tak dapat lagi. Sumpah risau gila. Dekat sejam lebih kot, i try recover semua benda tapi still tak dapat. Yang lebih menambahkan rasa bengang bila i tak buat back- up file. Padan muka i. Dah banyak kali i nak buat back- up file, tapi tangguh- tangguh lagi nak buat. Seronok sangat.

I pon kamikaze pergi jumpa sv and cerita apa yang berlaku. Tiba- tiba je muka sv i berubah and muka dia mencerminkan banyak-masalah-betul-budak-ni and macam-budak-ni-tipu-aku-je-padahal-dia-mmg-tak-dapat-run. wth.Geram nya. Sebelum ni tak ada pula dia nak buat hal. Elok je system i tu run.

Hasilnya, sv i cakap, "So sy akan bagi awak kurang sikit la markah nya".

Good. Syabaz Azreen, berjaya merosakkan masa depan sendiri.

No comments: