The Fans

Tuesday, March 17, 2009

Festival Tarian USM

Dah 3 kali kot rasanye sy skip latihan tarian. Rasa mcm malas je nak pegi. Sbb aritu En. Rizal a.k.a choreographer kteorg cakap myb girls x perform time pertandingan kt USM nanti. We will be going to Penang on 20th March. So sy pon mcm malas la nak pegi practice. Tp kteorg still akan buat persembahan kat university je nanti. Mcm x besh je bunyi nye kn? Hehe. Tp Kteorg yang girls ni still bleh ikut g Penang as a crew la.

So at first I was really excited la jugak sbb if i pegi Penang as a crew, i akan ad banyak masa terluang. So I boleh pegi mengedate ngn BF i (heheh) since dah bape kali dah kterog punya plan cancel. Tapi when I told him the plan, my BF cakap yang dia ada seminar or something to do with his final year project on Saturday. Arghh. Tension ok. So if nak jumpa pon, kejap je. Sabtu malam je. Jadi saya rasa plan itu PERLU difikirkan semula. Sbb saya pon macam banyak je kerja weekend ni. Macamana ye? Idea. Idea. Please. But i miss you syg.

Love,
-Azreen-

No comments: