The Fans

Friday, March 27, 2009

I fall asleep by the telephone *tajuk tiada kaitan dgn entry*

Kenapa kelas power pg ini batal setelah sy bersungguh2 melawan mata yg sangat berat untuk bangun dari tido. Setelah sy bersemangat make-up pakai eye-shadow, mascara. Setelah sy beria-ria nak jumpa Pn. Zaza konon nak dpt berkt utk test mlm ni. Aish. Dah la bila dah siap2 suma baru tau yg kelas batal. Mmg la sngt geram. Kerana bila sy sngt malas nak pegi kelas, xpernah pulak kelas tersebut batal. Apakah. Oh. SO not fair.

There goes my plans. Ingat nak pergi bayar bil after kelas power. Nak pergi tengok budak2 ni berjualan. Nak pergi mkn sate. Tapi itu suma hanyalah tinggal angan2 sahaja. Sangat sedih. Aish.

So kesimpulannya untuk mengisi masa lapang ini, sy blogging. Sy tahu, sepatutnya sy pergi smbung study power utk test mlm ini. Atau smbung tdo. Atau pergi tengok cd. Haha. Ok. Ok. Mungkin perlu pergi breakfast. Kelas DSP plak pkl 11 nanti baru start. Satu kelas je. Sejam. Pada hari jumaat. Apakah disaster ini. Adoi.

However, sy tidak la membuang masa begitu saja. Kerana sy telah memasukkan bju2 kotor ke dlm mesin basuh. Yay!! Credit to me. Tahniah. Tahniah.

p/s: Teringin nak pergi showcase David Archuleta nanti. Ada ke sape2 yg nak kc tiket free kat sy? Ada. Flyfm. Itu pun kalau mereka nak pilih saya. Oh. Tlg la pilih.

-Azreen-


2 comments:

just_me said...

perkara ni slalu berlaku... cam syial jerk... hahaha... cobaan je seyh...

A Z R E E N said...

tu la pasal.
xap2.
dugaan hidup.
haha.