The Fans

Saturday, March 14, 2009

Stadium ditutup untuk renovation

Oh. Tidak tahu mengapa sngat malas beberapa hari kebelakangan ini untuk meng-update blog. Maybe because i rasa mcm xada apa2 yg menarik happened to me for past few days since i come back from Terengganu. Well, it sound boring rite? Yup. Very much boring. Got sooo many assignments to do.

But this is exciting. I joined University's team for tarian? Haha. Kuda Kepang ok. Sangat la kelakar. Nasib baik kuda tu bukan hidup. Jika tidak, sudah pasti saya jatuh dan luka berdarah. Haha. But it is very much besh. Sangat fun sebab boleh exercise in a fun way. Xboring. Tapi still boleh peluh2. Sbb stadium kat kampus dah kena tutup untuk renovation. So it will be like until end of semester i xboleh pegi jogging. wth.

Ok. Berbalik pada tarian kuda kepang tersebut. Xtahu macam mana boleh involve. Actually Shahmin yang ajak i join dia untuk pergi menari. So since I'm into dancing jugak (walaupun xreti and sangat la macam kayu apabila menari) i follow her. And i end- up practicing for the festival every night. Haha. Wish me luck ok.

-Azreen-

No comments: