The Fans

Thursday, March 26, 2009

Siapa nak jadi BF sy? Sila angkat tangan.

Apa beza nya xada bf dengan ada bf tapi xdapat nak teman kita bila kita perlukan dia? Not around when we need him? Sentiasa xfaham apa yg kita nak. Kalau merajuk pon boleh buat bodoh je dengan kita. Bila kita letak phone begitu sahaja ketika tengah gaduh,i expect him to call me back and pujuk la. Tapi boleh buat bodoh lagi. 2,3 JAM kemudian baru nak call balik and buat macam xad apa2 yg berlaku sebelum itu. Aish. Apakah malang nasib ini. Apakah maksud nya? Perlu ke ak korbankan hubungan yg dah nak masuk 2 tahun ni over a silly things. Or am i being too bossy? Suka demand mcm2? Mengada2? Suka fikir yg bukan2? Ntah la. Mungkin sy yg xfaham dia. Bukan dia yg xfaham sy. Apakah ini semua??

p/s: Tolong saya selamatkan dunia!! Atau: Dunia, tlg selamatkan sy.

-Azreen-


No comments: