The Fans

Sunday, March 29, 2009

Amal is turning 22

Well. Yesterday i went to my-supposed-to-be-last-session-driving-learning. But cikgu tu cam apa ntah. Ada ke patut xnak bagi ak buat QTI. Padahal ak yakin je yg ak dah boleh lulus. Mmg la. Dengki gle ngan ak. Saje je nak abeskan duit ak banyak2. wtf. Aish.

Then pergi rumah mak angkat sy kat Pt. Semarang. Then mereka satu family ajak sy ikut pergi bandar. Pergi beli kain utk buat sarung bantal utk baby Kak Ieja yg bakal lahir. Xsabar nak tengok baby tu. Mesti comel sbb K.Ieja comel. Sngt putih. Ayang pon comel. So ble dah 2-2 comel, anak mesti lg comel kn? Hehe.

Mak suruh beli mcm2. Tapi segan la. So beli je la sket2 barang yg agak2 dah abes kat rmh spt shampoo and facial foam. Mak suruh amek stock mknan bnyak2. Tp segan lagi. So amek biskut je sket. Time pergi beli kain pon mak beria-ria srh pilih kain utk buat baju kurung. Tp segan. So sy ckp kat mak, xpyh la. Pemalu kah sy? Haha.

Balik rmh dah dekat pkl 10. Owh. Earth Hour. Time tu kat rmh Ayang. Mereka ttp lampu. Tp tengok rmh neighbors ada jgk yg xttup lampu. Aish. Mungkin mereka org kampung yg x alert. Sorry to say.

Sampai je kat rmh, Pinky, Kechik and Ruby tengah sibuk2 kat dapur masak spageti utk celebrate Birthday Amal mlm nanti. Happy Birthday Amal. So terus mandi and tlg mereka prepare apa2 yg patut. The celebration was fun. Sb Amal terharu. Dia punya la tnggu bdk2 ni balik bwk makanan sbb dia mmg lapar gle. Tetiba Kecik panggil dtg rumh sy. Bukak je mata, ada kek. Hehe. Terharu la dia. Best la. Plus Amal mmg suka spageti. So dia mkn banyaaaaaak sngt.


Bithday cake yg sngt mcm2 ada kat atas dia. Comel ok.

Mlm td b4 tdo layan dvd Benjamin Button. Tp x abes pon sbb tertido. Penat sngat. Sedar2 dah nak dekat 6am. Dengan laptop terpasang, lampu pon. Ish. baru je lepas support earth hour. Teruk betul. Terus ttp apa2 yg patut and sambung tdo dengan lebih selesa.

Now nak sambung apa yg tertangguh mlm td. Bye~~

p/s: Ct pergi KL jumpa bf dia. Again. Baru je last weekend jumpa. Jeles ok.

pp/s: Mimpi mlm td. Nape mesti mimpi mcm tuh? Mungkin sbb sy terlalu rindu kan dia. And terfikir2. So terbawak dlm mimpi.

ppp/s: Stronger than yesterday.

X.O.X.O

-Azreen-

No comments: