The Fans

Thursday, February 9, 2012

Selepas bertunang :)

Lama dah abaikan blog ni. Review majlis tunang pon baru buat sikit je. Nak sambung lagi, tapi tak ada masa sungguh. Berhenti setakat hantaran from him je. Nak buat hantaran from me, baju tunang, pelamin & make up. Tapi langsung tak ada masa lah.

Sejak lepas bertunang ni, masuk kerja hari2 kerja bertimbun. Nak curi2 update blog pon tak ada masa. Haha. Yela, kalau nak buat review kena lah edit2 gambar, cantum2, isi watermark semua kan. Kalau malam or weekend memang free, tapi nak buat mcm mana. I bukan ada internet pon. So office je lah tempat menumpang kasih.

So nanti bila i dah free sikit, akan menyusul review yang lain. Stay tune ye sayang2 semua :)

################################################################

Last week (2 February 2012) en tunang i buat surprise. Dia tiba2 muncul depan office dengan sejambak bunga rose merah. Sweet sangat kan? Hehe. Lepas i habis kerja je, kami pergi tengok wayang & makan. Then lepas tu en tunang i balik Temerloh semula. Terharu gila ok!

No comments: