The Fans

Monday, July 5, 2010

Walk away?

Kadang- kadang, orang tu pergi dari hidup kita bukan sebab dia benci kita. Tapi mungkin sebab dia dah tak tahan nak tanggung semua nya. Sebab dia rasa baik dia walk away dulu sebelum keadaan menjadi makin parah. Walau pun rasa sayang tu still ada.

And kalau semua nya memang dah ditakdirkan macam tu, jauh mana pun kita lari suatu hari nanti pasti jadi juga. Bak kata pepatah, "Ikan di laut, asam di darat. Dalam periuk bertemu juga". Sekian. Terima kasih.

No comments: