The Fans

Sunday, July 18, 2010

Sedikit pasal beberapa minggu ni.

It's been awhile kan? Malas sungguh nak update blog. Ok, sebenarnya bukan malas. Cuma rasa macam tak ada apa menarik yang nak di kongsi. Sungguh sibuk menyiapkan borang banci, dan juga report. Oh, lupa nak bgtau yg i sekarang ni buat part time sebagai pembanci. Hehe. Kerja ni sekajap je, sampai akhir bulan Ogos nanti macam tu. Better la daripada duduk rumah sahaja tak tahu apa nak dibuat.

Selasa ni i akan ke BP sebab Khamis nanti i kena present LI. Wah, tak sabar nya nak pergi sana, nak jumpa sayang(s) i. :P:P:P

No comments: