The Fans

Thursday, July 8, 2010

Minggu ni asyik senyum je :D

Syukur akhirnya officially dah habis internship harini. So pagi tadi dengan inten lain, kami buat jamuan sikit sebagai tanda terima kasih kepada semua staffs sebab tolong kami. And bawa kami jalan- jalan and belanja makan :P

Minggu ni sahaja macam- macam benda happy jadi kat i. Memang rezeki sangat murah. Syukur. Apa yang i tunggu selama ni, akhirnya i dapat juga. Tapi kenapa i tak rasa apa- apa? Memang happy, tapi tak cukup teruja. Macam mana tu? Oh, i dah confius. Hati dan perasaan memang pelik kan?

Satu lagi berita gembira. I called fakulti and Kak Miza cakap i dah boleh jahit baju konvo. Maknanya dah tak ada apa yang sangkut lagi la kan? kan? kan? Errr. Ke ada org yang fail LI? Tak kan? :P I'allah akan konvo bulan 10 ni. On time.

p/s: Bila nak, tak dapat. Bila malas nak fikir and biar je, sampai 2,3 datang. Aish.

No comments: