The Fans

Monday, July 19, 2010

Calar

Waaaaaa. Nak nangis. I dengan tak sengaja telah mencalarkan dan mematahkan side mirror kereta BARU abang. Damn. Selama ni bawak kereta mama tak ada masalah pon. Tiba- tiba bawak kereta abang, baru je nak keluar rumah dah terlanggar pintu pagar. wtf. Aish. Damn. Damn. Damn.

Semua gara- gara nak keluar jumpa Tok Penghulu la ni. Dah motor i orang lain pakai, terpaksa la naik kereta. Gerammmmmmmmmmmmmmmmmmmm. Lain kali naik kenderaan sendiri masing- masing boleh tak?

p/s: Abang slumber je keluar tengok kereta dia and cakap Thank you kat i. Aish, makan dalam tu.

No comments: