The Fans

Thursday, April 16, 2009

Tangguh yg best.

Oh. Ada org rindu sy ke?Hehe. Sy agak bz sket la beberapa hari lepas. Sbb tu tak ada masa nak post entry. So ni sy cover balik yg 2,3 hari lepas.

Monday: I got this EMC presentation and it went very well. My lecturer, En. Noran sampai mintak softcopy project kteorg sbb dia sngat kagum kot. Haha. Sangat bangga ok. Oh. Tak baik riak. Kesimpulannya, sy suka. Then,mlm nye ada practice tarian utk show esok. Mlm ni baru nak start belajar step. Belajar smpi almost mid night. Penat nye.

Tuesday: It's show time. From pagi after bangun tido je went for a practice since kelas dah tak ada. And mlm nye dah buat show. Mmg kelakar time show tu. Ada satu part tu sy lupa step. Org lain pusing, sy boleh tengok je. Hahah. Memalukan diri ok. And sy tak suka dgn make- up artist tu sbb pd sy dia make- up sy jadi tak cantik la. Aish. Tp sy have fun.

Wednesday: Another presentation. MicroP presentation. Kami kena buat project thermometer. Dah beli component mahal2, tp tak pakai pon. Sbb kami pinjam project PSM senior. Hehe. Tp walaupon, pinjam, kami bukan main amek je tau. Kami study betul2. And we again menang hadiah presentation terbaik. Bangga lagi. *Riak*

Thursday: Since dah 3 hari sy berpenat, jd sy pon decide utk keluar tengok wyg. So sy pon keluar dgn Bibi. Kami tengok Jangan Tegur. Mmg kelakar. Sbb konon berani. Tp sebenarnya kami tutup mata saja tengok cerita tu. Hehe. Penakut sebenarnya kami. Boys yg ddk sebelah kami dah gelak2 kan kami. Bia la kan. Yg penting sy happy. And sy rewards myself a pair of sandal and a new bag. Sngt cantik. Sy suka.


Gambar adalah secara random. Mls nak susun semula. Hehe. Sorry.


Oh. Ini ketika presentation EMC. Sngt sopan kan sy?

Reen and Min. Min menari kuda kepang.

The Dancers. Kami menari lagu Cik Mek Molek. M Daud Kilau.

Ini la sy. Hehe.

Sy juga. Perasan. Bia la. Ini blog sy.

Kan sy dah ckp. Make- up artist tu buat muka sy jadi pelik.Tapi sy suka gambar ni. Thanks Wan.

Ini time presentation MicroP. Semua group sy. Minus Yanie.
Mei Ph nak jugak masuk gambar kami.
Mcm Hari Raya je if xnampak bdk2 kat belakang tu kan?
Bila nampak poster kat belakang, ada laptop, baru mcm presentation.
Ini la kasut yg sy cakap baru beli td.
Bag yg baru beli jugak. Boleh pakai 3 ways. Cantik x?
p/s: Oh. Sy tak pergi show kat PWTC esok sbb sy ad test JPJ. Wish me luck.

pp/s: Ada siapa2 nak beli component yg kami xpakai tu? Ada PIC sy tak ingat num dia, Digital Sensor, Resistors, Capacitor, Crystal Capacitor, etc. etc. If siapa2 nak, contact sy ye. Boleh jual murah sikit.

xoxo,

-Azreen-

No comments: