The Fans

Thursday, April 2, 2009

*The strory*

Well, here goes the stories on my Birthday. 2 April 2009.

Case1:
The first thing when i woke up in the morning. OMG! My left eye is very red and bengkak. Sakit mata. Xtau kenapa. Bangun2 je mata dah mcm merah menyala gle. Tak tahan. Sngt la pedih. Dah la sekejap lg ada presentation DSP. Adoi. Malu la mcm ni. So i just letak eye drop sket then siap2 pegi kelas mcm bese. Tapi at last, mata tu baik dgn sendiri nya. So sopan la u my mata. Mata Merah di Hari Lahir. Hehe. Boleh buat tajuk lagu.

Case2:
Siti punya purse hilang. Maybe she misplace the purse. Sbb sangat la kelam kabut nak pergi presentation kan. Dah tengahaari baru perasan yg purse dia tak ada. So after a very deep thinking, she realize that she left the purse behind at the library. I teman Siti pergi library and asked the abg library yg kacak. If ada org kasi purse tersebut pada dia. And he said NO. Oh sangat sedih. Then kami balik rumah. Tapi few hours later, abg library tu call balik and he said ada org dah pulangkan purse tu kat library. And the name is Hafis. Tak tahu la pulak Hafis mana kan. Btw, thanks to Hafis and Siti's purse was finally jumpa. Suma complete dlm tu. Tak ada satu pon yg missing.

Case3:
The DSP Presentation went very well. Org lain suma kena tunggu likes 2,3 hours utk turn present. Tapi kami punya group tak sampai an hour, dah dpt turn. Sebab? Panel tu kesian kat Birthday Girl. Haha. Joking. Sbb group kami ada Izad, KC and Luqman yg sangat pandai menyelit. Best la u guys. And our presentation i think tak sampai setengah jam pon. Org lain ada sampai nak dekat 40 minutes, 1 jam. En. Rahmat, panel tu sngt puas hati and mcm tak ada soalan dah nak tanya. Sbb kami buat dgn baik sekali. Haha. Btw, thanks to the team mates: Eny, KC, Izad, Luqman. Moga kita semua dpt markah penuh. 15%.

Case4:

So after classes and all, we went to so-called celebrating my birthday la.Pergi mkn goreng pisang and mee soto. Sangat sedap ok. Siti, Ruby, Amal, Kechik, Pinky, and of course la me. Dah penat mkn2, gossiping, gelak2 kami pon balik rumah. I bought my self a gold shoes as a birthday present. Hehe. And also dpt this Bantal Mr. Bean as a present from them. Thanks to all. Love you. Muaahxx.

Present from them. Thanks kamu semua.

I got my self this gold shoes. I loike.

Hidangan.

Siti and Ruby darlings.
Pinky, Kechik, Amal.

Me with the darlings.


-Azreen-


No comments: