The Fans

Thursday, May 12, 2011

Update Contest Mesti Menang (Pemenang)

I tau benda ni agak lambat nak update, tapi tetap kena update juga so that i akan ingat bila- bila nanti i baca. So, ini pasal contest yang i masuk. Nama dia Contest Mesti Menang by Cik Tatie.

Ramai yang join contest ni, and entry- entry semua menarik. Tapi siapa tahu, contest ni i ada rezeki. Akhirnya setelah melalui judgement yang sangat mendebarkan. Daripada semua peserta, Tatie kecilkan jadi 15 finalist --> 10 finalist --> akhirnya 7 orang pemenang. And tanpa diduga, i'm one of the lucky winner. Tapi, dapat hadiah saguhati pon jadi lah.

Jadi, 2 minggu lepas i guess (tak berapa ingat bila tarikh, dah lama sangat) i pon pergi lah jumpa Cik Tatie & tunang di Pak Li Kopitiam, Shah Alam untuk ambil hadiah. Tapi baru ingat yang kami tak ada ambil gambar sama- sama.

Akhirnya i jumpa juga dengan Tatie. 1st time i jumpa blogger yang kenal dekat alam maya :P She's very sweet and friendly. Cepat je ramah borak- borak semua. Ini lah hadiah yang i dapat.

Sebelum di buka. Siap dua hadiah tu.
Tadaaa~
Satu set gelang cantik :)
And earphone comel warna pink & biru bentuk love.

Thanks to Tatie yang anjurkan contest dan pilih i sebagai pemenang. Lain kali, boleh buat lagi :)

No comments: