The Fans

Wednesday, May 25, 2011

Kisah basuh kereta

Haritu i pergi rumah family dia. Kami ke Bukit Tinggi and esok nya pergi mandi air terjun Chamang. Tapi bukan nak cerita pasal jalan- jalan pergi sana. Sebab banyak sangat jalan, kereta i jadi kotor lah kan. So before i balik Shah Alam, singgah la basuh kereta dulu dekat Bentong.

Kebetulan time tu baru balik air terjun, so i cuma pakai track bottom and t-shirt. And him, pakai seluar pendek je dengan t-shirt. Sambil tunggu bangla tu siap cuci kereta, kami borak- borak je la buat hal sendiri sambil gelak- gelak cerita- cerita kan. Tiba- tiba bangla tu tanya Ammar.

B: Berapa lama sudah kahwin?
A: (Dengan pantas nya si dia tunjuk no. 1 sambil senyum). Nak dekat setahun dah.
B: Anak?
A: Belum lagi. Senyum
B:Berapa u bagi sama kakak? (Hantaran)
A:10k sahaja.
B: Bla bla bla.

Haha. I tergelak- gelak je. Kenapa lah agak nya mamat bangla tu anggap kami dah kahwin ye? Mungkin sebab pakai selekeh sangat lah kot :P Tapi kan, kalau time bangla tu tanya pasal anak, si dia tunjuk perut i mungkin lagi real kot? Hahah!

No comments: