The Fans

Monday, May 23, 2011

Kalau dah macam tu, memang susah nak berubah!

Aish. Susah betul lah kerja dengan orang macam ni. Kalau dah namanya k*l*ng, memang macam tu. Suka sangat nak letakkan kesalahan atas orang lain. Dah kau yang tak alert dengan email yang management bagi, nak salahkan aku pulak. Lepas tu, orang cakap lain kau pergi faham lain pulak. wtf lah kan. Buat i sakit hati je pagi- pagi Isnin ni.

Slumber je cakap "If i didn't come today, it is all because of u" Banyak cantik muka kau. Memang lah kau tu bo**, so please behave like one. Semua kau nak harap aku buat, aku bukan kuli kau lah. Bod*h. Geram sangat dah ni.

Colleague semua cakap yang tahun lepas pon sama. Asyik nak mengelak diri je. Lepas tu nak salahkan orang lain. Aish. Nasib baik kau bo**.

Stupid!

No comments: