The Fans

Monday, June 21, 2010

Selendang Yuna vs Tudung Arini

vs
Gambar credit to Google.

Pagi tadi i pergi kerja and pakai selendang macam biasa. Ye, i memang pergi kerja pakai tudung :P And almost everyday i akan pakai selendang a.k.a shawl macam Yuna ni sebab pada i lebih practical and senang. Senang nak pakai and maintain. Tak perlu nak betul- betul kan selalu.

Al- kisah nya, semalam i malas nak pakai selendang and baju yang i pakai semalam tak ada selendang yang matching sebab i cari selendang hitam i tak jumpa. So i malas nak fikit terus je sarung tudung ala- ala Arini mama i punya and pergi kerja. And i tak fikir apa pon time i pakai tudung tu.

Tiba- tiba harini, Din tegur i. "Ha, elok pon pakai selendang macam ni. Semalam pakai tudung tu dah macam makcik- makcik."

Apakah? Haha.

2 comments:

peoz said...

haha. cets. i wore both ok. by means, im sometimes makcik2 and at all time young adult la kan :p

A Z R E E N said...

tu la, i pon jarang pakai tudung arini tu. mmg rasa mcm makcik2 je i pakai. LOL. Dah kata muka nya lebar, nak buat cmne :P