The Fans

Monday, June 7, 2010

My first time masuk contest.

rinastories
rinawardrobe
Ok, first time ni i masuk contest. Saja la nak try sebab Cik Rina ni schoolmate i dulu masa kat Jasin. Sebelum ni, pernah je nak try masuk contest. Tapi malu la, sebab tak kenal. Saje je, i suka- suka nak try ni. Mana tau kan, ada luck i :D Kot- kot menang ke Rina kan? kan? Lalala~~

Rina buat entry ni ala- ala lucky draw gitu. Dah tajuk dia pon Lucky Draw by Rina kan? Tujuan dia buat contest ni sebab nak promote blogshop dia. Di samping beramal. *Pandai- pandai i tambah*. Kalau nak join, klik sini. Ada 20 hadiah untuk dimenangi. Best nyeeeee. Hehe.

2 comments:

Rina (◕‿◕)✿ said...

heheh thanks azreen join.
mnteu festime masuk dah lucky hihi

gudluck k! ^__^

A Z R E E N said...

pick me! pick me! haha :P