The Fans

Tuesday, June 15, 2010

Balik lewat and RF

Ahad and isnin dua- dua hari balik lewat ke rumah from office. Dah malam gelap baru sampai rumah. Penat nye unit Data +_+ Jadi hari ni balas dendam balik awal. Ala, setengah jam je pon awal. Lalala.

Hari esok, (Rabu) i akan ke BP untuk ambil ujian khas RF. Doakan i ye. Maybe Jumaat or Sabtu balik Paka semula. Tak sure lagi. Ujian nya hari Jumaat pagi. Tapi ada org ajak i lepak KL. I tak decide lagi. Malas nak fikir dulu, nak settle RF ni dulu. Kawan- kawan semua, tolong doakan i ye. Amin.

p/s: Kenapa rasa biasa je bila dapat tahu berita tu? Tapi still, ada sedikit tersentuh la. Tipu kalau cakap tak ada rasa jealous.

No comments: