The Fans

Sunday, June 27, 2010

Lens koyak dah malam memang sakit hati.

Damn it. Camne la i boleh tak terperasan. Tadi i nak tanggal kan lens i. Pastu i masuk dalam bekas, isi solution dia. And time nak tutup bekas tu i tengok lens i ok je duduk kat dalam. Then i dengan yakinnya pusing penutup dia. Tiba- tiba i nampak macam lens i tersepit je pada penutup dia. I pon buka. Danggg!! Memang tersepit and dah koyak lens tersebut. Adeh. Sakit hati betul. Esok dah la kerja. Sekarang dah lewat confirm kedai jual specs lens ni suma dah tutup. Camne nak bawak motor. Spec i pula dah tak bape best untuk dipakai ketika menunggang/ memandu. Damn. Damn. Damn. Sakittttttttttttttttttttt hati.

No comments: