The Fans

Friday, June 11, 2010

Friends

Harini Jalur, Shafiq a.k.a Apek, Pok Ju and Ganu from uni datang rumah i makan- makan. Jalur and Apek are from Utara, depa practical kat Kemaman. Saja je datang umah i jalan- jalan. Dah alang- alang kerja kat sini kan.

And also invited Izzah darling datang makan rumah i. Lama kot tak jumpa dia. Last sekali, time raya haritu. Rindu nak lepak sama- sama and have a pillow talk.

6th batch MRSM- YTD is having reunion dekat Dungun now. I tak sure dekat chalet mana, tapi near to maktab lama kami. I tak dapat join. Sangat sedeh :( Tapi tak pe, there's always next time kan.

Esok harap dapat join mereka- mereka konvoi ke Mariati's wedding di Ketengah Jaya. She was my schoolmate dekat YTD.

No comments: