The Fans

Saturday, June 12, 2010

Awak dah ada boyfriend?

Haritu time kat office ada seorang staff ni dah taraf- taraf pakcik, macam papa i la. Dia datang unit i and lepak dengan budak berdua tu, si Wan & Din. Depa ni staff juga, tapi still muda baya- baya i juga la. I masuk je terus la pakcik ni tegur i.

Pakcik: Reen, pakcik nak tanya ni. Tapi nanti kalau awak daj jadi bos jangan pecat pakcik pula ye.

I: Ha, apa dia pakcik? Tanya la.

Pakcik: Awak dah ada boyfriend?

I: Senyum je sambil gelak- gelak.

Then semua orang gelakkan i. Aish. Pakcik ni kelakar la. Siap cakap jangan pecat dia lagi. LOL.

p/s: Rindu la nak color- kan kuku macam time study. Tapi remover dah habis and malas nak pergi beli. Jauh la mall. Boleh tak?

No comments: