The Fans

Saturday, June 26, 2010

Proceeding paper, report, RF and FIES

Malasnya la i nak buat proceeding paper. Aish. Padahal 3 pages je pon. Tapi still, i malas. Lagi dua minggu nak habis LI dah. Yaayy!! Tapi nak buat report yang malas tu. Setiap hari i akan cakap "Malam ni nak buat report/ proceeding paper la." Tapi hampeh. Sikit pon tak gerak. Tapi ok la, i dah start buat sikit pon proceeding paper tu. Better la dari tak buat apa pon kan?

Oh, and i punya presentation LI adalah pada 22nd June nanti. Hari kedua of FIES. Harap dapat jumpa besties and hang- out and lepak-ing macam time sutdy dulu la. And satu lagi, kawan- kawan semua, tolong doakan i tak sangkut RF ye. AMIN.

xoxo.

No comments: