The Fans

Tuesday, January 3, 2012

Engagement: Inner tudung Inspiration (Islamio Paradise)

Remember i menang GA from Nisa Kay? And i dapat hadiah shawl from IslmioParadise. Tapi, still tak dapat lagi lah, mungkin ambil masa sikit nak dapat, maklumlah kan GA tu banyak hadiah, so Cik Nisa kita ni mesti busy kan. Tak apa, i sabar je tunggu ni. Hehe.

So i pon jalan- jalan lah dekat blog Islamio Paradise ni nak tengok2 what they get in store. And dalam banyak2 tu, i ada berkenan pada inner ni. Nama dia Inner Arabico. Inner ni lebih kurang yang macam i pernah bagitau dulu, yang macam i aimed nak pakai time tunang nanti. Tapi yang menariknya, inner ni lagi banyak pilihan warna dia. Sangat menarik and boleh di consider kan lah. Lagi pon, i tak jumpa lagi inner yang nak di pakai nanti. Still dalam perancangan.

So, kalau berminat boleh la check dekat website depa, Islamio Paradise. Inner ni macam menarik sangat and genius. Harga stated there is RM60.oo and choices of color macam dekat bawah:



Jangan lupa melawat mereka di Islamio Paradise :)

No comments: