The Fans

Friday, January 20, 2012

Engagement: A day to go.

Now i dah ada kat kampung dah. In fact, rabu lagi i dah balik sini. And tomorrow is the day. Eleh, gelabah je. Padahal tunang je pon, bukan kahwin. Hehe. Mostly semua preparation rasa nya dah 90% siap kot. Ramai kawan2 mama datang tolong masak2. Pelamin dah pasang, kanopi dah naik, baju dah siap, hantaran dah siap cuma yang jenis makanan2 semua tu malam ni and pagi esok baru nak updates lah. Harap tak kelam- kabut.

Majlis esok start lepas Zohor, lebih kurang pukul 2 macam tu lah. Ada jugak rasa nervous sikit2. Dah la pelamin tu kena duduk bersimpuh. Tak puas hati betul lah. Penat kot nanti. I nak duduk atas kerusi. Tapi tak dapat :( Kanopi dekat luar i dah siap2 hias dengan adik malam tadi. Letak scallop, hias pakai bunga crepe. Tapi malam tadi hujan lebat gila, habis bunga tu kena hujan & basah. Colour dah turun & tak cantik jadi bunga tu, nampak pudar & layu je. Sabar je lah :(

Harap esok semua nya berjalan lancar. Amin :) Lepas kenduri, i akan review sikit2 lah apa ada time majlis tunang i. Doakan semua berjalan lancar ye.

4 comments:

Cik Cura said...

azren upload pic bebanyak taw

congrate anyway=)

Rina Lia (◕‿◕)✿ said...

semoga semuanya berakhir dengan hati yang gembira :) selamat menjadi tunangan org reen :)

A Z R E E N said...

@cik cura:thanks. i'allah, nanti i upload banyak2.

A Z R E E N said...

@Rina Lia: thanks Rina :) amin, harap2 tak ada apa yang menyakitkan hati.