The Fans

Wednesday, January 11, 2012

Tak suka!

Penat nya lately ni. Yela, lagi 10 hari bakal bergelar tunangan orang kan? Hehe. Peri cari barang sana- sin. Tapi sampai sekarang still tak ada idea untuk handbouquet. Nak beli itu, ini, hiasan hantaran semua. Dengan sibuk nak mintak tolong tailor alter i punya baju & beadings. Penat lah.

Dengan workload nye tak payah kira lah. I kena attend meeting lagi. Penat sangat lah minggu ni. Perasaan nak balik kampung tu dah memang tak tertahan dah. Tak sabar sangat minggu depan. Bukan apa, i just nak finalize semua benda yang still tertangguh. Nak make sure apa benda yang nak dibuat lagi untuk majlis.

Yup, i know yang majlis tunang ni should be simple je kan? Tapi ye la, siapa yang nak majlis dia (tak kira majlis apa pon) kucar- kacir kan? At least dia rasa perfect untuk diri dia dah kira ok kan. Same goes to me. I just tak nak majlis tunang i ni nampak mcm tak teratur. Even i tak ada lah buat majlis besar2 and grand2. I cuma jemput 2,3 orang very close friends and sedara- mara je.
Minggu ni memang hectic. Penat sangat, baru hari Rabu. Cepat lah Jumaat and Isnin & Selasa. Tak sabar nak balik hari Rabu tu. Doakan segala urusan i berjalan lancar ye. Amin. And jangan lah workload tiba2 bertambah time nak dekat cuti ni. Sebab memang tiba2 je bertambah secara mendadak ni. Tak suka! Tak suka! Tak suka!

No comments: