The Fans

Saturday, November 28, 2009

Nasib baik dia ada.

Cerita ni adalah kesinambungan dari entry sebelum ni. Nak buat satu entry mcm panjang sangat je.

So, dekat Temerloh tu i called him sbb dia ada dekat kampung di Temerloh utk sambut raya. And he came to tempat yg kereta kami rosak and tunggu utk towing truck dtg. Konon- konon dtg nak teman la kan. Yela, time tu dah gelap. Takut juga. Dah la 2 org gadis cantik dlm kereta.

Sambil tunggu towing truck tu, kami borak- borak saja. And then dia ikut hantar i dgn adik ke bengkel kereta dekat Maran tu. Nasib baik dia ada. Takut juga i nak naik towing truck tu dgn adik. Dah la uncle yg bwk truck tu mcm apa je.

Mak dia ajak i dgn adik tido kat rmh mereka saja sbb hari pon dah lewat kan. Tapi sbb my parents dah dtg, so mak dia lega sikit. Mak dia dah siap kemaskan katil utk i ok. Oh, segan nya i. Nasib baik esok nya raya. Kalau tak, harus juga i tido rmh dia. Hehe. Gatal.

Thanks sbb sanggup susahkan diri u utk i.

-Azreen-

No comments: