The Fans

Sunday, November 8, 2009

Jadi ke tidak?

I ada perasaan yg plan utk pergi vacation tak jadi. Sedih nya. So far kami still tak tetapkan lagi bila nak pergi. Ceh. Vacation konon. Mcm org dah kerja je. Belajar pon belum habis (T_T) Tapi i still ada perasaan yg plan's not gonna works. Sedih. So utk mengurangkan/ tidak menambahkan sedih, i malas nak pk lagi. Sbb i ni kinda planner juga. Suka fikir sangat jauh, bila dah ada plan. Padahal tak sure lagi plan tu jadi ke tak. Yela, kita rancang je. DIA yg tentukan segala nya. Malas nak mengharap kali ni. Kalau jadi, jadi la.

Baru lepas tengok Jennifer's Body. I suka. Cuma ending dia i rasa mcm tak best sangat. Lagi part Jennifer mati tu. So i kc 3 3/4 stars out of 5.

PMS mmg menjengkelkan.

Pernah tak u pergi satu tempat tu, tapi bila u balik u rasa keadaan mcm berubah. Mcm satu kesalahan je, u pergi tempat tu. Mcm u tak diterima bila pulang. Pernah tak? Atau itu cuma perasaan i saja?

-Azreen-

No comments: