The Fans

Tuesday, November 24, 2009

Hidup disini.

Agak bosan tinggal di sini tanpa ada aim yg perlu dibuat setiap hari. Hidup yg tiada erti. Walau pun seronok juga dapat bersenang- lenang. Tak pergi jalan- jalan pun sebab i kesian kan adik i yg kena study. Tapi mlm ni Arfah, classmate i back then in Form 5 yg study kat UTP juga ajak i pergi Ipoh. Yaayy!! So boleh juga keluar la.

Hmm. Tak tahu la apa nak ckp sbb aktiviti sngt membosankan so far. Duduk terperap kat bilik saja, tengok movies, baca novels. Setakat ni, i dah habis kan 2 buah novel. 1 bm, 1 bi. And 2 novel tengah dibaca berselang-seli. Movies pula tak ingat cerita apa. Dah banyak kot. My sister's keeper la, G- Force la, Awan Dania la. Apa ntah lagi.

Makan pon adik yg turun and pergi beli sbb kakak dia super pemalas. Aish.

-Azreen-

No comments: