The Fans

Thursday, November 17, 2011

Wedding Inspiration #2: Sticker/ Tag (Advertisement)

Well, perasan tak dekat atas sekali tu under header ada tab TEMPAHAN STICKER WEDDING/ DOOR GIFT TAG? Rasa nya macam ramai yang tak perasan. Actually, itu business housemate i. Saje je la nak tolong- tolong dia promote. Sebab apa? Sticker yang dia buat semua cantik & kemas. Harga pon murah sangat. Kalau tengah cari orang nak buat sticker atau pon tag untuk majlis korang, tak kira apa- apa majlis. Kahwin, tunang, cukur jambul, doa selamat, nak buat tag untuk business sendiri pon boleh. Just name it.

Depa akan tolong buat dengan senang hati, and yang penting harga nya murah. Kalau nak lagi details, just contact number kat bawah ni.

Mellstick
017-4243574
(Zila/ Fiza)

No comments: