The Fans

Monday, November 14, 2011

Heart & Soul

Lately ni, makin malas nak kerja. Rasa macam nak sangat tukar kerja, tapi belum rezeki nak dapat kerja baru kan. Nak buat macam mana. Terpaksa lah bertahan je dulu. Been very busy with so many workloads. Dalam masa sebulan at least sekali kena drive to Pasir Gudang. Dah la like 3-4 hours drive from here. Sorang- sorang pulak tu. Maha bosan.

Nak buat kerja dah tak ada hati. Rasa nya pahala langsung tak dapat. Semua kerja buat sebab terpaksa. Langsung tak ikhlas. Tahap dewa- dewa dah ni rasa nya. Kalau ada orang offer je kerja baru, rasa nya tak fikir panjang dah kot. Terus grab je. Tapi, kena gaji banyakkkkkkk lah. Hahah!

Now musim orang kahwin & tunang kan? Tahniah kawan- kawan yang dah selamat melangkah ke alam baru. Oh, dan juga musim orang dapat baby. Hehe. Yelah, dah ramai- ramai kawen time ni tahun lepas, so dapat anak pon time lebih kurang jugak lah kan. Berjemaah katanya.

So bila pulak my turn? I'allah, right after his parents balik from Haji which is 2 December 2011 ni, dua- dua pihak akan berbincang and tentukan tarikh and all. Eh, tak adalah right after sangat. Bukan lah depa landing je kat Malaysia, terus bincang kan? Tapi, yang pasti lepas balik dari sana lah. I pon dah start rasa nervous and looking forward to it :) Tapi persiapan apa pon belom, zero. Dari dulu asyek survey je. Plan akhir bulan ni nak kena start sikit- sikit lah. Maybe dah boleh cari baju and hantaran sikit- sikit kot?

Doakan semuanya berjalan lancar selancar nya & dipermudahkan-Nya. Aminn.