The Fans

Thursday, November 17, 2011

Wedding Inspiration #1

I tengok, ramai sangat B2B yang rajin gila buat review, letak ilham dalam blog, letak link & semua yang berkaitan dalam blog masing- masing. Tahniah sebab anda rajin gila. I pon actually ada jugak teringin nak buat, tapi malas gila. Semua inspiration i cuma save sendiri je dalam folder. Kalau terlebih rajin, i masukkan dalam buku scrap i. Hehe. Jangan tak tahu, i ada buku ye :P Gedik gila.

Tapi sejak terlalu busy ni, dah tak sempat nak buat apa- apa. Tak apalah, nanti bila majlis dah selesai baru lah i buat review and tunjuk satu per satu dekat blog kan. As i said, i belum buat apa- apa pon lagi. So bila i dah start beli barang- barang, baru lah i akan update sikit- sikit. Mana tahu nanti bolej jadi inspiration pada orang lain (Berangan!)

To all B2B di luar sana, all the best with your preparation. I ada few vendors dekat FB atau website yang i macam berkenan. Boleh la tengok- tengok link dekat bawah. And ada jugak yang dekat area Terengganu since i kan from sana, so i cari vendor yang dekat, senang sikit :)

Wedding Favour/ Decoration
1. Creatively Designed- FB/ Website

Veil/ Baju/ Mua
1. DIyang Azura- FB
2. Fizanis's Bridal- FB
3. Cha Diy Yus Aishah - FB
4. Kak Yna Dona -FB

Andddddd banyak lagi. Haha. Pemalas nak buat. Aish. I'allah kalau i rajin, next time i update lagi :) Jangan marah. Kalau rajin godek- godek, dekat tepi sidebar i pon ada, dekat column X.O.X.O tu. Sila lah rajin.

No comments: