The Fans

Tuesday, November 29, 2011

A year and still counting


Alhamdulillah, dah setahun pon :) Macam tak percaya pon ada jugak, banyak yang kami lalui. And I'Allah, tak lama lagi kami akan di ijabkabulkan. Masih merancang semuanya.

So, how's the celebration? Kami keluar ke Sogo & Jalan Masjid India untuk survey barang- barang pengantin. Tapi tak ada rezeki, hujun turun lebat gila so kami macam dah rasa moral down. Apa pon tak beli, tapi i sempat beli tudung & kain pasang (tak ada kaitan dengan majlis).

Last sekali, makan dekat Nando's je, tengok wayang (Puss in Boots), main game dekat game arcade, balik Shah Alam jalan- jalan Uptown and dia balik Bentong semula. Macam boring je celebration, tapi okey lah.

It's not a celebration actually, just spending the most precious time together. Apa yang lebih penting, we love each other :)

I Love You Ammar Hashim.

No comments: