The Fans

Friday, November 18, 2011

Pilih tarikh & DIY

Nak upload gambar, tapi tak boleh transfer pulakkkkkkkkkk. Stress betul lah. Tak tahu la kenapa tak boleh connect ni. Dah connect, tapi dekat computer still tak ada pulak. Aish, geram ni. Sebab nya nak upload gambar, apa yang i tengah buat sekarang. I tengah check- check tarikh cuti tahun depan, mana yang hari Ahad, terus Isnin tu dapat cuti sekali kan? :):)

Rasa nya awal tahun je lah yang panjang sikit cutinya. Ada dua, satu 23-24 January. Chinese New Year. Kita akan start cuti hari Sabtu, 21hb January- 24hb January (4 Hari). Yang keduanya bulan February. 5 Feb Maulidur Rasul, hari Ahad. So Isnin pun cuti. And Selasa pulak Thaipusam. Jadi, kita cuti 4 Feb- 7 Feb (4 hari jugak). Tapi ni i tengok cuti yang apply pada Selangor sahaja. I kena consider untuk orang Terengganu & Pahang jugak :) Hihihi.

Pening kepala la pilih tarikh ni. Tunggu je future PIL balik from Mekkah & biar depa je yang bincang dengan my parents. Lagi senang kot. Tapi still kena tengok- tengok jugak kan?

And i ada 2 benda yang i dah fikir nak DIY je untuk majlis nanti. Paper lantern & Carnation flowers! Super like. Rasa nya petang ni terus dah boleh pergi cari barang kot. Hikhikhik. Semangat! Dah janji dengan si dia nak start cari barang- barang hujung bulan ni.


Ni la bunga carnation yang i cakap nak DIY tu. Cantik gila, and rasa mcm out dated pon ye jugak, sebab owner ni dah start buat since 2008 kot :( Nanti bila dah boleh upload gambar, i upload tutorial my version okeyy.


p/s: Oh, and i'm looking forward for our anniversary. *Mengada- ngada*

No comments: