The Fans

Monday, September 12, 2011

Kereta seminggu = 1000km mileage.

Currently life had been sooo boring. Bf asyek bz je sejak dah posting ni. Kejap- kejap kena pergi Bentong, Temerloh, Mentakab, Raub, Jengka. Asyek on the road je. Kereta yang baru dapat seminggu dah sampai 1000km dah =.= Weekend pon keje, kalau tak keje, kena standby. Dah la dah tinggal jauh- jauh. Susah pulak tu nak jumpa. Tu la, sape suruh waktu duduk dekat asyek nak jumpa je. Kan dah susah. Padan muka sendiri.

Kerja pon makin hari makin bosan. Masih mencari- cari kerja baru, tapi mungkin belum rezeki. Tak dapat lagi sampai sekarang. Kerja sekarang pon nak hampir setahun dah dengan company ni. Alhamdulillah. Tapi sedih sebab kenapa raya tahun ni tak dapat bonus? Colleague cakap, tak pernah tak dapat bonus sebelum ni. Confius lah aku. Kalau dapat kerja baru pon best kan?

Dah start rasa nervous bila fikir pasal wedding & engagement. Up till now, i still tak plan apa- apa pn lagi. Tapi dah risau bila fikir pasal duit simpanan. Tapi kalau asyek fikir pasal duit je pon, sampai bila tak boleh nak kawen ye dak? Harap- harap nya semua berjalan lancar lah. Amin. Rasa nya, dah boleh start beli hantaran/ persiapan sikit- sikit kan?

2 comments:

~miss_eny~ said...

bila nk tunang reen?? jgn lupa jemput kita.. hehehe

A Z R E E N said...

eny, nanti akan di umumkan official date. hehe. budget artis.