The Fans

Thursday, September 29, 2011

Dah balik from Bintulu & Kerja Baru

I dah balik dah from Bintulu. Dah seminggu jugak la balik. Tapi sumpah malas sangat nak blog. Tak tahu la kenapa. Bukan blog je, semua benda pon i rasa malas nak buat. Lagi- lagi pasal kerja. Tak sabar nak dapat kerja baru then berhenti kerja dekat sini. Kerja banyak sangat, tapi still tak jumpa pengganti untuk new Technical Assistant. Semua kerja atas bahu i. Harap boss, memang tak boleh harap la. Semua i yang handle. Pening kepala. Sampai hari Malaysia pon kena kerja jugak. Gaji takat tu jugak. Aish, asyek mengeluh je. Sumpah rasa macam tak ada makna hidup.

I ada dapat 1 interview dekat company yang buat advertisement and handle event. Macam menarik je bunyi kan? Serius i nak sangat pergi. Tapi apa kan daya, jauh gila dekat JB. Tak mungkin i nak ambil leave lagi. No no no. Tapi dah call untuk re-schedule, dia cakap ada branch dekat PJ and akan call i semula untuk panggil interview dekat PJ. Tapi dah seminggu, tak ada berita lagi :( Tunggu je la, kalau ada rezeki tak ke mana kan? Aminnnnn.

Doakan i cepat dapat kerja baru okey?

No comments: