The Fans

Wednesday, September 14, 2011

Job Interview at Kemaman, Terengganu

I ada satu job interview pada hari Isnin ni, di Kemaman, Terengganu. Very near to my family's house lah kan. I ingat macam nak cuba je nasib mana tau ada rezeki, boleh duduk dekat dengan mama & papa. Boleh tolong tengok- tengok depa. Abang dengan adik, confirm- confirm la kerja dah jauh kan. Dah la adik- beradik 3 orang je pon kan.

Tapi masalah nya, kenapa buat hari Isnin. I kerja lah. I was trying to re-schedule the date to be on Sunday. Ye lah, Terengganu kan kerja pada hari Ahad. Tapi macam tak tahu boleh ke tak. Kalau boleh, alang- alang balik rumah terus la. Kan cuti 3 hari sempena Hari Malaysia Jumaat ni. Tunggu je lah esok, kalau ada rezeki ada lah.

No comments: