The Fans

Wednesday, February 3, 2010

Rezeki

Alhamdulillah. I've been blessed. Rezeki i minggu ni sangat mencurah- curah. Terima kasih Allah. Syukur.

I dpt part time job sebagai promoter celcom. I ikut road show dekat BP during weekend lepas. Then dpt lagi job time PC Fair dekat UTHM. Gaji pon not bad since i dpt la cari costumer beberapa org. Ramai juga actually.

Matrix card i yg hilang 2 minggu lepas dah jumpa balik. Org yg terambil kad tu dah pulangkan pd librarian and i dah pon ambil balik kad tu tadi.

I dah dpt tempat practical dekat dgn rmh i. I rasa mcm i la org yg paling awal sekali dpt tempat practical dlm kelas i. Since org lain still tak dpt mana- mana lagi. I sangat bersyukur sbb dgn mudah nya i diterima masuk.

PC i rosak and i dah mintak tlg Sungkai tengokkan. Time PC tu dgn dia, mcm problem je. Tp bila i ambil balik, terus function dgn elok nya.

I harap rezeki i utk esk dan lusa masih banyak juga. Sbb i ada test pada hari Khamis dan Jumaat.

Syukur pada Tuhan.

-Azreen-

No comments: