The Fans

Saturday, February 27, 2010

I had fun.

Baru pulang dari mandi sungai. Sangat seronok. Cuma kami berempat je yang pergi. I, Eip, Bambang and Zyro. Tapi seronok. Mula- mula tu, hujan agak lebat la all the way from rumah tu. Kami dah mcm tak gembira. Suma dah siap tapau nasi ayam nak makan lepas mandi. Kami dah fikir nak berenti je kat tepi jalan and makan nasi ayam tu lepas tu patah balik rumah. Tapi teruskan juga. Syukur tak hujan dekat Bekok tu. So mandi sampai petang 6.30 ++.

Sampai dekat Pt. Raja dah pukul 8 lebih, terus decide nak pergi makan. After makan budak- budak ni layan sisha pula sambil borak- borak macam- macam cerita. So akhirnya pukul 12.30 baru sampai rumah.

Esok malam dah plan nak pergi memancing pula. Tak sabar pula i nak tunggu malam esok. Teruja sangat. Harap dapat banyak ikan :D

-Azreen-

No comments: