The Fans

Sunday, February 28, 2010

Memancing di Minyak Beku

Malam tadi i ikut budak- budak ni pergi memancing kat Pantai Minyak Beku. Seronok sangat walaupon tak dapat ikan pon. Haha. Oh, dpt ikan buntal seekor.

Kami bergerak ke sana dalam pkl 10.30pm. Sampai kat BP, ada pula budak kecik yg lapar, so berenti makan kejap. Dalam pkl 11.30 sampai la kat Minyak Beku tu. Setting joran semua kami pon start lepak and borak buka semua cerita. Sangat fun dah release tension. Patut la tak dpt ikan kan? Haha.

Mula- mula kami berempat je yg datang. I, Zyro, Eip and Bambang. Pastu 2 org kwn Bambang, Ehsan dengan siapa ntah. Kemudian, dtg pula Am, Paan dan Meen. Pergh, skema gila ayat. Lalala~

Kemas- kemas semua dalam pkl4 lebih and terus balik lepak maple sbb masing- masing dah lapar. SAmpai rmh pkl 6am terus tido tak cuci muka semua pon. Then bangun pkl 8.55am utk ke kerja yg start pkl 9am. Aish. Teruk betul i. Sampai tempat kerja pkl 9.20am. Nasib baik tak kena maki. Tapi mmg weekend ni i had so much fun. Terima kasih kawan- kawan.

-Azreen-

No comments: