The Fans

Saturday, February 20, 2010

Happy happy happy

Wow. Happy nya i harini. Perasaan yg mcm tunggu period yg dah 3 bulan tak datang, tiba- tiba datang. Faham tak? Boleh imagine? Apa punya anologi la. Tapi mmg sangat gembira la. Bangun pagi je, terus sms dia yg tengah bergembira dekat Kenyir kayak- ing. Aish. I tak dapat ikut. Sedih je. Dah org tak ajak kan. Huhu. Dia pon turut bergembira dgn berita i. Apa yg buat i happy sangat? Ohh. Biarlah menjadi rahsia kami berdua. Haha. Gedik.

Mama semangat anyam ketupat, buat kuah kacang, sayur lemak lodeh semua. Ajak adik- adik mama, which are my uncles and aunties dan juga nenek i datang breakfirst dekat rumah. Sebab mama rajin? Semalam tebang pokok kelapa dekat rumah nenek i. Jadi ada banyak daun kelapa membuatkan mama semangat. Minum air kelapa muda sejuk pon sedap gila semalam. Sila jeles semua.

Semalam pon eh tipu, hari Khamis i happy juga sbb i dpt seluar yg sumpah cantik i beli from Classywardrobe. Nanti i akan post kan gambar nya ye. So i beli seluar ini. Warna grey. Suka sangat. Gojes gila. Double happy.

Tapi tiba- tiba jadi tak happy bila ingat kena balik BP malam ni. Aish. Spoil. Mood happy sila, datang balikkk..

p/s: U, thanks ye sbb sabar dgn perangai i 2,3 hari ni. Thanks sbb tiap- tiap hari u sabar tunggu i and care pasal i. Syg u lebih.

-Azreen-

No comments: