The Fans

Sunday, July 19, 2009

Hari yg indah dan gembira.

So hari ni hari yg indah. Kecuali bab sms yg menyemak tu. Tak pyh la nak msg i sampai mcm tu sekali. I pon dah malas nak fikir pasal mamat tu lg dah.

Ok. Back to the main topic. Early in the morning, Ok,tipu. X early pon. I kua pergi jln2 kat bp. With him. Mula- mula tengok Skrip 7707. Dia punya the making bapak la mcm sedap. Tp cite ni hampeh je sebenarnya. So sesiapa yg bercadang nak pergi tengok, sila batalkan niat anda. And then, kami decide nak buat movie marathon. Sbb bosan. Plus dia kesian kat sy sbb if sy balik awal, Ct and Ruby tak ada kat rumah. Ct pergi KL. Ruby pergi JB. Suma org ada pakwe. Sy je xad. Huhu.

2nd movie kami tengok Harry Potter The Half Blood Prince. Sy suka cerita dia. Besh. Ingat nak sambung lg after tuh. Tp kami masing2 dah penat sbb cerita HP tu lama sngt. Then balik umh, makan and mandi. Malam kami p tengok konsert kat Dataran BP. Tak ada la tengok konsert sngt pon. Just lepak je ramai2 ngn kwn2 dia.

Sy suka. Sbb dpt menghabiskan masa berkualiti bersama- sama dia. Thanks dear, for the day. Dia ingt nak teman sy sampai mlm lg sbb sy tinggal sorang kat rmh. Tp sbb dia duk kolej kena masuk before pkl 12 so dia terpaksa la balik juga :(

Anyway, mmg sy gembira hari ini. Suka. Suka.

-Azreen-

No comments: