The Fans

Saturday, July 25, 2009

Gimme a break.

Oh My Goodness. I xtau kenapa harini i sngt la tak ada mood. To be exact, i rindu kot. Td i pergi keluar dinner with him. I rasa i xckp banyak mcm biasa pon. I just mendengar dan senyum. Lucky me, Sopi join kami dinner. So if i xckp banyak pon xkesah la kn. Thanks Sopi. And bila dia silap ckp sikit je, i dah tarik muncung panjang sedepa. Mengada- ngada!! Asyek nak merajuk je. I pon xtau kenapa.

I rasa i dah kena spell la. Sbb i asyek teringat je kat si dia 2,3 hari ni. Bukan si dia yg ni. Tp yg lain. Aish. Ini bahaya. I rindu sngt2 kat u tao. Sori, i xdpt kawal perasaan i.

Ish. Tekanan la mcm ni.

-Azreen-

No comments: