The Fans

Wednesday, July 31, 2013

How life has been so far.

Well, it's been 4 months since i get married to the man of my live.And I'm blissfully happy with our live.I switched my job from an Engineer to a Teacher. And I'm also one healthy & happy 18 weeks mummy-to-be. Alhamdulillah. Life so far was good even it was not an easy one. 

Banyakkk sangat nak update, especially about the wedding review and also about the experiences during my pregnancy. Now dah 2nd trimester. Baby haven't moving yet, expected to start moving in the early of my 5th months pregnancy.  

Later I' Allah i will update more. Harini dah masuk  22 Ramadhan. Lebih kurang seminggu je lagi nak raya. Baju raya masih belum ada. Susah betul nak cari baju warna grey bila kita nak kan. Weekend ni kena g cari baju raya sungguh2 ni. Hihi. And tahun ni tahun pertama beraya sebagai suami isteri anddd balik kampung i. 

Ok till now. See you when i see you. 

Love.

1 comment:

khadijah said...

Colour yang kita nak memang selalu susah nak cari yang tak nak melambak pulak hee nanti 5 month best je bila dapat rasa baby gerak2, 7 month dah kene kira gerakan baby pulak ni :) sekarang ur baby dah gerak cuma kecik sangat tu yg tak dapat rasa :)