The Fans

Wednesday, June 24, 2009

Morning glory

Haish. Ada ke patut. I terjaga dari pukul 4 lebih td. And terus tak boleh tido sampai sekarang. Dah mcm2 buat nak suh tido balik. Tapi end up tak boleh tido juga and still dpn pc ni melayan kebosanan tak boleh tido pagi2 buta ni. Geram wei. Esk dah la kerja masuk morning.

Oh. Cakap pasal kerja. Tinggal 2 hari je lg. Which is harini and esk. Yay. Pastu dah start berenti kerja and boleh la berehat kejap sementara nak balik BP 4 hb ni. And hunting for new dresses will begin. Hehe.

So i plan nak pergi for dresses hunting before masuk college ni. And aleya cadangkan i go for bundle shop. I pernah gak dengar pasal ni before. Tp belum pernah cuba la. Ok, we'll see if there is any around here. I'll post some good news later :)

-Azreen-

No comments: